Huolto ja takuuhuolto

Täytä ja tulosta lomake ennen koneen toimittamista huoltoon. Ei koske huollon nettivarausta.

  • Asiantuntevat huoltoasentajamme ovat palveluksessasi kaikissa rakennuskoneiden huolto- ja korjausasioissa.
  • Päivitämme osaamistamme jatkuvilla koulutuksilla päämiestemme koulutusohjelmien mukaan. Koulutukset suunnitellaan ja dokumentoidaan järjestelmällisesti, jotta osaamisemme päivittyy päämiestemme tuotekehityksen tahdissa.
  • Teemme henkilönostimille, nostureille, hisseille ja betoninkuljetuskalustolle määräaikaistarkastuksia, vuositarkastuksia ja ”kympityksiä”.
  • Työturvallisuus varmistetaan koulutuksilla ja määräaikaisilla tarkastuskierroksilla, joiden havaintojen mukaan suunnitellaan työn sujuvuutta ja turvallisuutta kehittävät investoinnit.

Merkit, joita mm. huollamme

Huollamme lisäksi useita muita merkkejä: Wacker Neuson, Weber, Swepac, ym. Ota yhteyttä ja kysy lisää koneesi huollosta!

Sijainti ja huoltotilamme

Huolto-, varasto- ja toimistotilamme sijaitsevat Kehä III:n välittömässä läheisyydessä Vantaan Petikossa. Muut huoltopisteemme toimivat Tampereella ja Kuopiossa.


Käytössäsi ovat tarvittavat koneet, laitteet, testauslaitteet sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme.
Voit valita koneesi huoltoajankohdan Vantaalle tilaamalla sen huollon verkkosivujen kalenterista tai soittamalla numeroon 010 4249 450. Huoltovarauksen Tampereelle voit tehdä soittamalla numeroon 010 4249 463 ja Kuopioon soittamalla numeroon 010 4249 471.