HUSQVARNA C 3000 ESIEROTIN

1 397,78  alv 0%22,29 

T230-400700

Kestävä rakenne

Korroosiota kestävät teräskiinnikkeet, hitsattu runko ja pölypussin alusta sekä kestävä teräksinen työntökahva varmistavat S-Line-tuotteiden pitkän käyttöiän.

Parempi tuottavuus

Esierottelija pidentää imurien suodattimien käyttöikää ja pitää yllä korkeaa suorituskykyä ajan mittaan. Tuloksena pölyttömämpi työympäristö ja pidemmät suodattimen puhdistusvälit.

Pölytön ja helppo pussin vaihto

Longopac® -pölypussijärjestelmä varmistaa pölyttömät pussinvaihdot.

Loppu varastosta, toimitusaika ei tiedossa.

Tuotetunnus (SKU): T230-400700 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
Paino 22 kg
Säiliön koko 37 l
Husqvarna C 3000 käyttöohjekirja Lataa tiedosto
Husqvarna C 3000 varaosakirjakirja Lataa tiedosto
Varaa huolto

C 3000 on tehokas teollisuuskäyttöön tarkoitettu pölyn esierottelija erittäin suuriin töihin, joissa syntyy runsaasti pölyä. Suositellaan täydentämään Husqvarnan pölynerottimia S 26 ja S 36. C 3000 erottelee 90 prosenttia imuroidusta materiaalista ennen sen ennättämistä pölynerottimeen. Tämä lisää huomattavasti imutehoa, pidentää moottorin käyttöikää ja vähentää merkittävästi suodattimen huoltotiheyttä. Näin voit työskennellä pidempään ilman keskeytyksiä. Esisuodattimen käyttö lisää pölynerottimen kykyä käsitellä tavallisesti hankalaksi koettua materiaalia, kuten noki, palavat hiukkaset, nesteet ja kevyt aines suurina määrinä. Longopac®-järjestelmän ansiosta pussinvaihto käy helposti ja pölyttömästi. Voidaan käyttää sekä märkä- että kuivasovelluksissa.

Samankaltaiset tuotteet