ATLAS COPCO LH 280 E MONIKÄYTTÖVASARA HYDRAULINEN

2 209,80 alv 0% | 24%Leasing hinta alk. 57,96  / kkLue lisää

T035-100250

Tehokkaita… silti pieniä ja kevyitä. Rakennus- ja laitevuokrausyhtiöt ympäri maailman ovat löytämässä hydrauliikan tuomat edut. He tietävät, että hydraulilaitteet tarjoavat erilaisiin järjestelmiin parhaan mahdollisen teho–painosuhteen.

Loppu varastosta, toimitusaika ei tiedossa.

Tuotetunnus (SKU): T035-100250 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Paino 25 kg
Mitat 200 × 300 × 800 mm
Paino (sis. öljyn) 32.5 kg
Pituus 765 mm
Öljyn virtaus 20-30 l/min
Työpaine 110-125 bar
Enimmäisvastapaine 15 bar
Iskutiheys 1,35-1,75 iskua/min
Tärinätaso 6 m/s
Melutaso 110 dB(A)
Varaa huolto

HYDRAULISET TÄRINÄVAIMENNETUT ISKUVASARAT
Käyttökohteet: • Keskikovat ja kovat materiaalit kuten asfaltti ja betoni.

Tehokkaita… silti pieniä ja kevyitä. Rakennus- ja laitevuokrausyhtiöt ympäri maailman ovat löytämässä hydrauliikan tuomat edut. He tietävät, että hydraulilaitteet tarjoavat erilaisiin järjestelmiin parhaan mahdollisen teho–painosuhteen. He osaavat myös arvostaa hydraulisen voimayksikön pientä kokoa ja alhaista painoa – kaksi henkeä nostaa sen helposti pakettiauton kyytiin.
Pienemmät rakennus- ja laitevuokrausyhtiöt ovat havainneet nopeasti hydrauliikan todelliset kustannushyödyt. Yhden kompressori- ja iskuvasarayhdistelmän hinnalla saa ostettua kaksi hydraulista voimayksikkö–iskuvasara-yhdistelmää. Itse asiassa voimayksikkö ei ole välttämättä lainkaan tarpeen: öljyn virtauksen jakolaitteen ja jatkoletkun avulla hydrauliset työkalut voi liittää suoraan hydraulikäyttöiseen koneeseen.
Hydrauliset voimayksiköt ovat joustavia teholähteitä: voit käyttää niitä katkaisusahojen, kairojen, uppopumppujen ja monien muiden työkalujen teholähteenä. Voit käyttää hydraulisia työkaluja missä tahansa riippumatta sähkön tai paineilman saannista. Koska työkalut eivät aiheuta päästöjä, voit käyttää niitä sekä sisällä että ulkona. Käyttöön eivät vaikuta myöskään sääolosuhteet, käyttö onnistuu kuumalla, kylmällä tai kostealla säällä, pölyisissä olosuhteissa tai jopa veden alla.

Saatat myös pitää...