ATLAS COPCO LH 230 E MONIKÄYTTÖVASARA HYDRAULINEN

2 161,95 alv 0% | 24%Leasing hinta alk. 56,71  / kkLue lisää

T035-100200

Tehokkaita… silti pieniä ja kevyitä. Rakennus- ja laitevuokrausyhtiöt ympäri maailman ovat löytämässä hydrauliikan tuomat edut. He tietävät, että hydraulilaitteet tarjoavat erilaisiin järjestelmiin parhaan mahdollisen teho–painosuhteen.

Loppu varastosta, toimitusaika ei tiedossa.

Tuotetunnus (SKU): T035-100200 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
Paino 33 kg
Mitat 765 × 300 × 300 mm
Paino (sis. öljyn) 28 kg
Pituus 690 mm
Öljyn virtaus 23-30 l/min
Työpaine 105-125 bar
Enimmäisvastapaine 15 bar
Iskutiheys 1,5-2,1 iskua/min
Tärinätaso 4.8 m/s
Melutaso 107 dB(A)
Varaa huolto

HYDRAULISET TÄRINÄVAIMENNETUT ISKUVASARAT
Käyttökohteet: • Keskikovat ja kovat materiaalit kuten asfaltti ja betoni.

Tehokkaita… silti pieniä ja kevyitä. Rakennus- ja laitevuokrausyhtiöt ympäri maailman ovat löytämässä hydrauliikan tuomat edut. He tietävät, että hydraulilaitteet tarjoavat erilaisiin järjestelmiin parhaan mahdollisen teho–painosuhteen. He osaavat myös arvostaa hydraulisen voimayksikön pientä kokoa ja alhaista painoa – kaksi henkeä nostaa sen helposti pakettiauton kyytiin.
Pienemmät rakennus- ja laitevuokrausyhtiöt ovat havainneet nopeasti hydrauliikan todelliset kustannushyödyt. Yhden kompressori- ja iskuvasarayhdistelmän hinnalla saa ostettua kaksi hydraulista voimayksikkö–iskuvasara-yhdistelmää. Itse asiassa voimayksikkö ei ole välttämättä lainkaan tarpeen: öljyn virtauksen jakolaitteen ja jatkoletkun avulla hydrauliset työkalut voi liittää suoraan hydraulikäyttöiseen koneeseen.
Hydrauliset voimayksiköt ovat joustavia teholähteitä: voit käyttää niitä katkaisusahojen, kairojen, uppopumppujen ja monien muiden työkalujen teholähteenä. Voit käyttää hydraulisia työkaluja missä tahansa riippumatta sähkön tai paineilman saannista. Koska työkalut eivät aiheuta päästöjä, voit käyttää niitä sekä sisällä että ulkona. Käyttöön eivät vaikuta myöskään sääolosuhteet, käyttö onnistuu kuumalla, kylmällä tai kostealla säällä, pölyisissä olosuhteissa tai jopa veden alla.

Saatat myös pitää...