Ammattilaisille kestävät Uniround-terästelineet Talhulta

Uniround-moduuliteline on monipuolinen ja edullinen ratkaisu moneen kohteeseen. Se sisältää kaikki tarvittavat komponentit niin julkisivu- kuin muuraustöihin, korjaus- ja uudisrakentamiseen.

Erilaiset epäsäännölliset rakenteet on helppo ympäröidä moduulitelineillä. Kuumasinkitty teline pysyy siistinä ja sen vahva rakenne kestää vuosia. Telineiden hankkiminen omaksi on järkevää, kun tarve niille on jatkuvaa tai jos sama rakennuskohde on pitkään käynnissä. Uniround-telineet ovat mitoiltaan yhteensopivia usean muun merkin telineiden kanssa.

Meillä on suuret ja monipuoliset varastot telineosia sekä sääsuojaa ympärivuotisesti. Tämän vuoksi olemmekin varsin joustavia ja nopeita telinetoimituksissamme.

Mihin tarkoitukseen Uniround-telineet sopivat?

Uniround-moduuliteline on monipuolinen ja edullinen ratkaisu moneen kohteeseen. Uniround käy vaivattomasti yhteen Uniroof-sääsuojien kanssa. Uniroundista rakennat vahvat tukirakenteet sääsuojille.

Mikäli kaipaatte apua telineiden suunnitteluun niin meiltä on saatavilla myös suunnittelua, niin telineille kuin sääsuojillekin.

Ostamme telinetavaraa isoissa erissä ja meillä on laadukkaat sekä pitkäaikaiset tavarantoimittajasuhteet. Tämän vuoksi olemme erittäin kilpailukykyisä myös hinnallisesti, niin teline- kuin sääsuojakaluston osaltakin.

Tarvittaessa voitte pyytää meiltä kohteeseenne myös telinesuunnitelman, jolloin teillä vapautuu työaikaa muihin tuottaviin asioihin.

Julkisivu- kuin muuraustyöhön

Sääsuojan runkona

Miksi tilata terästelineet Talhulta?

Telineemme ovat puolueettoman ruotsalaisen RISE sertifiointilaitoksen testaamat ja sertifioimat.
Meillä on suuret varastot teline- ja sääsuojaosia ympäri vuoden. Tämän ja tehokkaan varastotoimintamme ansiosta pystymme erittäin nopeisiin toimituksiin.
Uniround-telinejärjestelmä on mitoiltaan yhteensopiva useiden eri markkinoilla olevien telinemerkkien kanssa.

  Täytä yhteydenotto / tarjouspyyntölomake

  Halutessasi voit olla yhteydessä myös puhelimitse

  Mitä asiani koskee

  TarjouspyyntöLisätietopyyntö/muu tiedustelu

  Toivon minuun oltavan yhteydessä:

  PuhelimitseSähköpostitse

  Voit myös kysyä lisää telineistä ja sääsuojista suoraan kategoriasta vastaavalta myyjältämme:

  Vera Strömsholm

  vera.stromsholm@talhu.fi

  010 4249 406

  040 5006 422

  Hyödynnä 30 vuoden kokemuksemme rakennustelineistä

  Olemme palvelleet rakentajia, maalareita ja urakoitsijoita jo vuodesta 1993, josta lähtien myös terästelineet ovat olleen mukana tuotevalikoimassamme. Pitkä kokemus rakennustelineistä tarkoittaa asiantuntevaa myyntiä, eli parhaiten soveltuvien ratkaisujen ehdottamista juuri kulloiseenkin tarpeeseesi.

  Huolto- ja myyntiverkostomme on myös ajan myötä kasvanut toimivaksi ja kattavaksi – Vantaan, Maskun ja Kuopion myymälöiden lisäksi aluemyyjämme toimivat Hämeessä, Keski-Suomessa ja Oulussa.

  Pidämme yllä kattavaa tuote- ja varaosavarastoa nopealla toimitusketjulla, ja meillä on myös kokenut huoltopalvelu, jotta voimme täyttää tavoitteemme saada asiakkaidemme työmaat toimimaan nopeasti ja luotettavasti, vailla keskeytyksiä.

  Lue halutessasi lisää Talhu Oy:stä tästä linkistä »